Lunch

måndag 25 mars

Helstekt fläskfilé med dijon-dragonsås, klyftpotatis och picklad lök
110 kr
Ångad kungsflundra med hummersås, sparris och potatispuré
110 kr
Pasta tomato frito med chorizo,chili,mozzarella och parmesan
110 kr
Kycklinglårfilé med grön currysås, marinerade grönsaker och basmatiris
110 kr

tisdag 26 mars

Mustig högrevsgryta med svamp,smålök,rökt sidfläsk och potatispuré
110 kr
Ugnsbakad torskfilé med gräddkokt grönkål, baconkrisp och färskpotatis
110 kr
Stekt rimmat sidfläsk med löksås och färskpotatis
110 kr
Kalkonfilé med rostade rotfrukter och dragonkvarg
110 kr

onsdag 27 mars

Baconfylld köttfärslimpa med örtgräddsås, saltgurka och potatispuré
110 kr
Halstrad lax med apelsin- och fänkålssallad, citruskräm och dillkokt potatis
110 kr
Bräckt rimmad oxbringa med pepparrotssås och färskpotatis
110 kr
Rostade rödbetor med chevré, knaperstekt bacon, svartkål och pinjenötter
110 kr

torsdag 28 mars

Kalvfärsbiffar med portvinsås, råstektpotatis & Haricots verts
110 kr
Halstrad gravad lax med dillstuvad potatis och senapscréme
110 kr
Ärtsoppa med pannkakor sylt och grädde
110 kr
Asiatisk biffsallad med glasnudlar, grönsaker & chili-ingefärsdressing
110 kr

fredag 29 mars

Helstekt rostbiffspets med rostad färskpotatis, tomatsallad och bearnaise
110 kr
Fish and chips med tartarsås
110 kr
Köttbullar med gräddsås,potatismos rårörda lingon och pressgurka
110 kr
Grillad kycklingfilé med matvetesallad och mango & avokadosalsa
110 kr
Fredags burgare
140 kr

Gäller hela veckan

Veckans vegetariska: Falafel med bulgursallad, picklad lök & myntayoghurt
110 kr
Dela sidan
Skriv ut Ladda ner PDF