Lunch

Dryck, bröd, sallad och kaffe ingår

Måndag 17 februari

Chivapchichi med ajvar, rödlök, gräddfil och råstektpotatis
110 kr
Halstrad lax med hummersås, jullienner och dillkokt mandelpotatis
110 kr
Bräckt rimmad oxbringa med persiljestuvad potatis och rödvinssås, stektlök
110 kr
Kalvrostbiff med grönkålssallad, rostade valnötter och parmesancréme
110 kr

Tisdag 18 februari

Hjortgryta med smålök, champinjoner, rödvin serveras med potatispuré
110 kr
Pocherad koljafilé med gräddkokt savoykål ,bacon och citronrostad potatis
110 kr
Stekt rimmat sidfläsk med löksås och färskpotatis
110 kr
Sallad med rostade betor, chevré, knaperstekt bacon och honungsvinegrette
110 kr

Onsdag 19 februari

Dubbelmarinerad fläskfilé med parmesangratinerad potatis, balsamicosås & pestocréme
110 kr
Havets Wallenbergare med vitvinssås, potatispuré och sockerärtor
110 kr
Biffstroganoff med gräddfil, pilaffris och saltgurka
110 kr
Lammfärsspett med tzatziki, fetaostsallad och sötpotatispommes
110 kr

Torsdag 20 februari

Bifflindström med rödvinssås, klyftpotatis & kryddsmör
110 kr
Fiskgratäng med purjolök, sparris, räkor och potatispuré
110 kr
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde
110 kr
Kycklingfajitas sallad med mango, tomatsalsa, guacamole och friterad tortillabröd
110 kr

Fredag 21 februari

Helstekt biff med tryffelbearnaise, rödvinssås, rostad mandelpotatis och tomatsallad
110 kr
Saffrans doftande fisk och skaldjursgryta med aioli och krutonger
110 kr
Köttbullar med gräddsås potatismos, rårörda lingon och pressgurka
110 kr
Hemgjorda vietnamesiska vårrullar med kyckling och sweet chilisås
110 kr

Gäller hela vecka 8

Veckans vegetariska: Bön & grönsaksgryta med örtcréme och vildris
110 kr
Dela sidan
Ladda ner PDF