Lunch

Dryck, bröd, sallad och kaffe ingår

Tisdag 25 januari

Helstekt kalvrostbiff med fetaostkräm, timjansky och citron- och olivrostadpotatis
110 kr
Panerad sejfilé med skagensås, sockerärtor och färskpotatis
110 kr
Stekt rimmat sidfläsk med löksås och färskpotatis
110 kr
Falafel med matvetesallad, myntayoghurt och mango- och chilisalsa
110 kr

Onsdag 26 januari

Fläskfilé Provencalé med vitlökssmör, haricotsverts, grillad tomat och råstekt potatis
110 kr
Fiskgratäng med spenat, purjolök, vitvinssås, räkor och potatispuré
110 kr
Lågtempererad högrev med rostad majsröra, bbq-sås och sötpotatispommes
110 kr
Citrusmarinerad kycklingfilé med rostade rotfrukter och parmesankräm
110 kr

Torsdag 27 januari

Wallenbergare med potatismos, rårörda lingon, skirat smör och ärtor
110 kr
Halstrad regnbågsfilé med örtrisotto och grillad citron
110 kr
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde
110 kr
Nasigoreng med fläskfilé, räkor, chiliyoghurt och räkchips
110 kr

Fredag 28 januari

Helstekt entrecote med bearnaisesås, rödvinssås, rostad mandelpotatis och tomatsallad
110 kr
Pocherad torskfilé m. rödvinsås, knaperstekt bacon, pepparotcreme och kokt potatis
110 kr
Köttbullar med gräddsås, potatismos, rårörda lingon och pressgurka
110 kr
Marinerad kalkonfilé med Tabbouleh, hummus och granatäpple
110 kr

Gäller hela vecka 4

Veckans vegetariska: Rödbetsbiffar med chevrekräm, pinjenötter ruccola- och qinoasallad
110 kr