Torsdag 14 november |
||
---|---|---|
Hjortwallenbergare med rårörda lingon, ärtor, brynt smör och potatis & jordärtskockspuré |
140 kr
|
|
Halstrad laxfilé med apelsin- och fänkålssallad, citruscréme och dillkokt potatis |
140 kr
|
|
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde |
140 kr
|
|
kokospanerad kycklinglårfilé med rödcurrysås, jasminris, kålsallad och sesamfrön |
140 kr
|
|
Fredag 15 november |
||
Helstekt kalvrostbiff med chilibearnaise, rödvinssås, och råstekt potatis |
140 kr
|
|
Halstrad gösfilé med skaldjurssås, dillslungad potatis och bakad fänkål |
140 kr
|
|
Krämig pasta med lax, citron, örter, chili, purjolök, parmesan och rucola |
140 kr
|
|
Pulled pork fyllda tortillas med bönsalsa, jalapeñocreme, sallad och nachochips |
140 kr
|
|
Veckans vegetariska |
||
Pankopanerad rotselleri med teriyakisås, jasminris, korianderyoghurt och groddar |
140 kr
|