Måndag 24 november |
||
|---|---|---|
| Fläskfilégryta med korv, champinjoner, smålök, cornichons, paprika, grädde serveras med ris |
160 kr
|
|
| Pocherad koljafilé med bryntsmör, pepparrot, räkor och dillkokt potatis |
160 kr
|
|
| Chili con Carne med nachos, gräddfil och ris |
160 kr
|
|
| Örtmarinerad kycklingfilé med sauterade grönsaker och bacon och majscréme |
160 kr
|
|
Tisdag 25 november |
||
| Coq au vin (kycklinggryta med champinjoner, rökt sidfläsk och smålök)och potatispuré |
160 kr
|
|
| Fiskgratäng med spenat, purjolök, fänkål, vitvinssås, räkor och gratinerad duchessepotatis |
160 kr
|
|
| Stekt rimmat sidfläsk med löksås och kokt potatis |
160 kr
|
|
| Chilibakad laxfilé med jasminris, teriyakisås och citrongräsyoghurt |
160 kr
|
|
Onsdag 26 november |
||
| Viltfärsjärpar med enbärsgräddsås, rostade rotfrukter och lingonchutney |
160 kr
|
|
| Halstrad rödingfilé med vispat dillsmör, hummerbuljong och kokt potatis |
160 kr
|
|
| Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg, rödbetor och saltgurka |
160 kr
|
|
| Kycklinglårfilé med jordnötssås, jasminris och marinerade grönsaker |
160 kr
|
|
Torsdag 27 november |
||
| Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon, skirat smör och ärtor |
160 kr
|
|
| Krämig fisk och skaldjursgryta med fänkål, paprika, apelsin serveras med aioli & krutonger |
160 kr
|
|
| Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde |
160 kr
|
|
| Amerikansk chiligryta på högrev med svarta bönor, pico de gallo och jalapeñocréme |
160 kr
|
|
Fredag 28 november |
||
| Helstekt kalvrostbiff med potatisgratäng, portvinssås, dragonsmör och picklad lök |
160 kr
|
|
| Halstrad laxfilé med dill & romhollandaise, kokt amandine potatis och friterade rotfrukter |
160 kr
|
|
| Pasta Carbonara med parmesan och rucola |
160 kr
|
|
| Grillad kalkonfilé med rostade rödbetor, getost, rostade nötter och semitorkad tomat |
160 kr
|
|
Veckans vegetariska |
||
| Tomat och mozzarellapaj serveras med marinerade grönsaker och pestocrème |
160 kr
|
|