Lunch

Salladsbuffé, bröd, soppa, kaffe och kaka

Måndag 3 november

Skomakarlåda på flankstek med potatispuré, purjolök, bacon och rödvinssås
160 kr
Pocherad koljafilé med Öjebyröra, brynt smör och dillkokt potatis
160 kr
Grillad tryffelsalsiccia med svamprisotto, parmesan och rucola
160 kr
Sichuanpepparstekt ankbröst med kinesisk apelsinsås, ingefärsyoghurt, jasminris och picklade grönsaker
160 kr

Tisdag 4 november

Bbq- Beef Brisket (bringa) grillad chorizo, majskolv, chipotlemajonnäs och rostad potatis
160 kr
Halstrad lax med citronslungad linguine, salladslök och parmesan
160 kr
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
160 kr
Biff Yakiniku med grönsaker, rostade sesamfrön och jasminris
160 kr

Onsdag 5 november

Renfärsbiff med potatis-och jordärtskockspuré, gräddsås, rårörda lingon och picklad gurka
160 kr
Saffransdoftande fisk och skaldjursgryta med aioli och vitlöksbröd
160 kr
Krämig pasta med lax, citron, örter, chili, purjolök, parmesan och rucola
160 kr
Chilibakad uerfilé med friterade risbollar, teriyakisås och limeyoghurt
160 kr

Torsdag 6 november

Nattbakad rostbiff med madeirarsås, potatis-och rotfruktsgratäng och rödlökssmör
160 kr
Skaldjursfylld strömmingsfilé med potatispuré, brynt smör och gurksallad
160 kr
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde
160 kr
Korean fried chicken med jasminris, picklad rättika, salladslök och srirachamajonnäs
160 kr

Fredag 7 november

Helstekt kalvrostbiff med chilibearnaise, rödvinssås, rostad broccoli och klyftpotatis
160 kr
Krabböverbakad rödingfilé med duchessepotatis, citronsmörsås och fänkålssallad
160 kr
Confiterad fläsksida med rotmos, surkål och senapscréme
160 kr
Chilimarinerade scampi med sojabakad salladskål, chiliyoghurt och salladslök
160 kr

Veckans vegetariska

Asiatisk kålpannkaka med sesamfrön, picklade grönsaker och srirachamajonnäs
160 kr