Lunch

Salladsbuffé, bröd, soppa, kaffe och kaka

Måndag 24 november

Fläskfilégryta med korv, champinjoner, smålök, cornichons, paprika, grädde serveras med ris
160 kr
Pocherad koljafilé med bryntsmör, pepparrot, räkor och dillkokt potatis
160 kr
Chili con Carne med nachos, gräddfil och ris
160 kr
Örtmarinerad kycklingfilé med sauterade grönsaker och bacon och majscréme
160 kr

Tisdag 25 november

Coq au vin (kycklinggryta med champinjoner, rökt sidfläsk och smålök)och potatispuré
160 kr
Fiskgratäng med spenat, purjolök, fänkål, vitvinssås, räkor och gratinerad duchessepotatis
160 kr
Stekt rimmat sidfläsk med löksås och kokt potatis
160 kr
Chilibakad laxfilé med jasminris, teriyakisås och citrongräsyoghurt
160 kr

Onsdag 26 november

Viltfärsjärpar med enbärsgräddsås, rostade rotfrukter och lingonchutney
160 kr
Halstrad rödingfilé med vispat dillsmör, hummerbuljong och kokt potatis
160 kr
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg, rödbetor och saltgurka
160 kr
Kycklinglårfilé med jordnötssås, jasminris och marinerade grönsaker
160 kr

Torsdag 27 november

Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon, skirat smör och ärtor
160 kr
Krämig fisk och skaldjursgryta med fänkål, paprika, apelsin serveras med aioli & krutonger
160 kr
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde
160 kr
Amerikansk chiligryta på högrev med svarta bönor, pico de gallo och jalapeñocréme
160 kr

Fredag 28 november

Helstekt kalvrostbiff med potatisgratäng, portvinssås, dragonsmör och picklad lök
160 kr
Halstrad laxfilé med dill & romhollandaise, kokt amandine potatis och friterade rotfrukter
160 kr
Pasta Carbonara med parmesan och rucola
160 kr
Grillad kalkonfilé med rostade rödbetor, getost, rostade nötter och semitorkad tomat
160 kr

Veckans vegetariska

Tomat och mozzarellapaj serveras med marinerade grönsaker och pestocrème
160 kr