Måndag 20 oktober |
||
---|---|---|
Helstekt flankstek med gemoulatacréme, rostad vitlössky, rostad potatis och haricots verts |
160 kr
|
|
Halstrad laxfilé med västkuströra, dillkokt potatis och sockerärtor |
160 kr
|
|
Grillad italiensk bratwurst med friterad potatis, tryffelmajonnäs och surkål |
160 kr
|
|
Biffwok med äggnudlar, grönsaker, ostronsås, cashewnötter och groddar |
160 kr
|
|
Tisdag 21 oktober |
||
Lammfärsbiff med klyftpotatis, rosmarinsås, fetaostcréme och olivsallad |
160 kr
|
|
Fiskgratäng med hummersås, spenat, purjolök, räkor och potatispuré |
160 kr
|
|
Raggmunk med stekt rimmat sidfläsk och rårörda lingon |
160 kr
|
|
Sesampanerad tuppfilé med nudelsallad, ingefärsyogurt och sjögrässallad |
160 kr
|
|
Onsdag 22 oktober |
||
Nattbakad rostbiff med potatisgratäng, tryffelsky, aromsmör och semitorkad tomat |
160 kr
|
|
Halstrad rödingfilé med romcréme, örtslungad potatis och picklade grönsaker |
160 kr
|
|
Bbq- Beef Brisket (bringa) ugnsbakad över natten med coleslaw, BBQ-sås och rostad potatis |
160 kr
|
|
Nasi Goreng med kyckling, fläskkött, räkor, stekt ägg och chiliyoghurt |
160 kr
|
|
Torsdag 23 oktober |
||
Panerad kalvschnitzel med ramslökssmör, rödvinssås, rostad färskpotatis och citron |
160 kr
|
|
Laxfärsbiff med vitvinssås, potatispuré och citronmarinerad blomkål |
160 kr
|
|
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde |
160 kr
|
|
Amerikansk chiligryta på högrev med pico de gallo, nachochips & jalapeñocréme |
160 kr
|
|
Fredag 24 oktober |
||
Helstekt Tender strip (bogfilé) med chilibearnaise, rostad potatis och tomatsallad |
160 kr
|
|
Dill och citronbakad rödingfilé med champangesås, potatis-och blomkålspuré och fänkål |
160 kr
|
|
Skomakarlåda på oxkind med purjolök, bacon, rödvinssås och potatispuré |
160 kr
|
|
Scampisallad med citrussallad, rostad kokos, mynta, kålrabbi och sesamyoghurt |
160 kr
|
|
Veckans vegetariska |
||
Rödbetsbiffar med chevrésallad, rostad couscous och kanderade nötter |
160 kr
|