Måndag 28 april |
||
---|---|---|
Helstekt bogrulle med grönpepparsås, rostad potatis och picklad rödlök |
150 kr
|
|
Pocherad koljafilé med bryntsmör, pepparrot, räkor och dillkokt potatis |
150 kr
|
|
Gräddstuvad pytt i panna med äggula, rödbetor och saltgurka |
150 kr
|
|
Ört och vitlöksmarinerad fläskfilé med tomat- och mozzarellasallad och ramslöksyoghurt |
150 kr
|
|
Tisdag 29 april |
||
Helstekt fläskfilé med café de parissås, rostad potatis och haricots verts |
150 kr
|
|
Halstrad torsk med gubbröra, brynt smör, örtslungad potatis och rostad blomkål |
150 kr
|
|
Raggmunk med stekt rimmat sidfläsk och rårörda lingon |
150 kr
|
|
Asiatisk biffsallad med bakad salladskål, picklad rättika, friterade risnudlar och sesammajonnäs |
150 kr
|
|
Onsdag 30 april |
||
Hjortfärsbiff med potatis-och jordärtskockspuré, rosmarinsås och rårörda lingon |
150 kr
|
|
Citron och dillpanerad sejfilé med rödlök & gräslökscréme samt dillslungad potatis |
150 kr
|
|
Rödvinsbrässerad oxkind med tryffelpotatispuré och rödvinssås |
150 kr
|
|
Grekisksallad med fetaost, vattenmelon, myntayoghurt, kalamataoliver och matvete |
150 kr
|
|
Torsdag 1 maj |
||
Öppet 8-15 med begränsad lunch meny 11-14,30 |
150 kr
|
|
Fredag 2 maj |
||
Helstekt kalvrostbiff med bearnaise, rödvinssås, parmesanrostad potatis och tomatsallad |
150 kr
|
|
Halstrad laxfilé med champagnesås, inkokt fänkål och citronpotatispuré |
150 kr
|
|
Grillad chilikorv med chipotlecremé, friterad potatis, lökringar och kålsallad |
150 kr
|
|
Veckans vegetariska |
||
Vegetarisk lasagne med fetaost, grönsaker, parmesan och rucola |
150 kr
|