Måndag 3 november |
||
|---|---|---|
| Skomakarlåda på flankstek med potatispuré, purjolök, bacon och rödvinssås |
160 kr
|
|
| Pocherad koljafilé med Öjebyröra, brynt smör och dillkokt potatis |
160 kr
|
|
| Grillad tryffelsalsiccia med svamprisotto, parmesan och rucola |
160 kr
|
|
| Sichuanpepparstekt ankbröst med kinesisk apelsinsås, ingefärsyoghurt, jasminris och picklade grönsaker |
160 kr
|
|
Tisdag 4 november |
||
| Bbq- Beef Brisket (bringa) grillad chorizo, majskolv, chipotlemajonnäs och rostad potatis |
160 kr
|
|
| Halstrad lax med citronslungad linguine, salladslök och parmesan |
160 kr
|
|
| Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon |
160 kr
|
|
| Biff Yakiniku med grönsaker, rostade sesamfrön och jasminris |
160 kr
|
|
Onsdag 5 november |
||
| Renfärsbiff med potatis-och jordärtskockspuré, gräddsås, rårörda lingon och picklad gurka |
160 kr
|
|
| Saffransdoftande fisk och skaldjursgryta med aioli och vitlöksbröd |
160 kr
|
|
| Krämig pasta med lax, citron, örter, chili, purjolök, parmesan och rucola |
160 kr
|
|
| Chilibakad uerfilé med friterade risbollar, teriyakisås och limeyoghurt |
160 kr
|
|
Torsdag 6 november |
||
| Nattbakad rostbiff med madeirarsås, potatis-och rotfruktsgratäng och rödlökssmör |
160 kr
|
|
| Skaldjursfylld strömmingsfilé med potatispuré, brynt smör och gurksallad |
160 kr
|
|
| Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde |
160 kr
|
|
| Korean fried chicken med jasminris, picklad rättika, salladslök och srirachamajonnäs |
160 kr
|
|
Fredag 7 november |
||
| Helstekt kalvrostbiff med chilibearnaise, rödvinssås, rostad broccoli och klyftpotatis |
160 kr
|
|
| Krabböverbakad rödingfilé med duchessepotatis, citronsmörsås och fänkålssallad |
160 kr
|
|
| Confiterad fläsksida med rotmos, surkål och senapscréme |
160 kr
|
|
| Chilimarinerade scampi med sojabakad salladskål, chiliyoghurt och salladslök |
160 kr
|
|
Veckans vegetariska |
||
| Asiatisk kålpannkaka med sesamfrön, picklade grönsaker och srirachamajonnäs |
160 kr
|
|