Lunch

Sallad, bröd, soppa, kaffe och kaka

Måndag 28 april

Helstekt bogrulle med grönpepparsås, rostad potatis och picklad rödlök
150 kr
Pocherad koljafilé med bryntsmör, pepparrot, räkor och dillkokt potatis
150 kr
Gräddstuvad pytt i panna med äggula, rödbetor och saltgurka
150 kr
Ört och vitlöksmarinerad fläskfilé med tomat- och mozzarellasallad och ramslöksyoghurt
150 kr

Tisdag 29 april

Helstekt fläskfilé med café de parissås, rostad potatis och haricots verts
150 kr
Halstrad torsk med gubbröra, brynt smör, örtslungad potatis och rostad blomkål
150 kr
Raggmunk med stekt rimmat sidfläsk och rårörda lingon
150 kr
Asiatisk biffsallad med bakad salladskål, picklad rättika, friterade risnudlar och sesammajonnäs
150 kr

Onsdag 30 april

Hjortfärsbiff med potatis-och jordärtskockspuré, rosmarinsås och rårörda lingon
150 kr
Citron och dillpanerad sejfilé med rödlök & gräslökscréme samt dillslungad potatis
150 kr
Rödvinsbrässerad oxkind med tryffelpotatispuré och rödvinssås
150 kr
Grekisksallad med fetaost, vattenmelon, myntayoghurt, kalamataoliver och matvete
150 kr

Torsdag 1 maj

Öppet 8-15 med begränsad lunch meny 11-14,30
150 kr

Fredag 2 maj

Helstekt kalvrostbiff med bearnaise, rödvinssås, parmesanrostad potatis och tomatsallad
150 kr
Halstrad laxfilé med champagnesås, inkokt fänkål och citronpotatispuré
150 kr
Grillad chilikorv med chipotlecremé, friterad potatis, lökringar och kålsallad
150 kr

Veckans vegetariska

Vegetarisk lasagne med fetaost, grönsaker, parmesan och rucola
150 kr