Måndag 17 november |
||
|---|---|---|
| Helstekt kalvrostbiff med pepparsås, rostad potatis och syrad paprika |
160 kr
|
|
| Halstrad laxfilé med saffran-och apelsinsås, dillkokt potatis och vaxbönor |
160 kr
|
|
| Krämig pasta med fläskfilé, paprika, basilika, taleggio, parmesan och rucola |
160 kr
|
|
| Grillad kycklingfilé med ratatouille, ramslökscréme och bakad kål |
160 kr
|
|
Tisdag 18 november |
||
| Helstekt fläskfilé med bacon- och majscréme, rödvinssås, rostad potatis och bakad tomat |
160 kr
|
|
| Pocherad koljafilé med skaldjurssås, citronpotatispuré och fänkål |
160 kr
|
|
| Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon |
160 kr
|
|
| Poke Bowl med soya- och sesammarinerad tonfisk, groddar, sojabönor, mango, avokado och chilikräm |
160 kr
|
|
Onsdag 19 november |
||
| Biff Lindström med persiljesmör, rödvinssås, råstekt potatis och haricots verts |
160 kr
|
|
| Panerad sejfilé med dansk remouladsås, sockerärtor och dillkokt potatis |
160 kr
|
|
| Grillad chilikorv med parmesancréme, pommes och krämig kålsallad |
160 kr
|
|
| Pad Thai med scampi, risnudlar, lime, jordnötter och koriander |
160 kr
|
|
Torsdag 20 november |
||
| "Tonkatsu" japansk schnitzel med krämig kålsallad, Tonkatsusås, jasminris och sesamfrön |
160 kr
|
|
| Örtbakad lax med potatis- och blomkålspuré, champagnesås och sojabönor |
160 kr
|
|
| Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde |
160 kr
|
|
| Helstekt biff med rostad sötpotatis, fetaostcréme, chimichurri och rostad majs |
160 kr
|
|
Fredag 21 november |
||
| Helstekt Tender strip (bogfilé) med chilibearnaise, rostad potatis och tomatsallad |
160 kr
|
|
| Halstrad rödingfilé med ljummen potatissallad och romcréme |
160 kr
|
|
| Lasagne al forno med parmesan och rucola |
160 kr
|
|
| Marinerad kycklinglårfilé med fried rice, korianderyoghurt och groddar |
160 kr
|
|
Veckans vegetariska |
||
| Friterade vårrullar med marinerade grönsaker, jasminris och ingefärsyoghurt |
160 kr
|
|