Måndag 1 december |
||
|---|---|---|
| Helstekt fläskfilé med bearnaise, rödvinssås, klyftpotatis och haricots verts |
160 kr
|
|
| Halstrad rödingfilé med hummersås, potatispuré och fänkål |
160 kr
|
|
| Viltfärsjärpar med enbärsgräddsås, rostade rotfrukter och rårörda lingon |
160 kr
|
|
| Marinerad kycklingfilé med gröncurrysås, jasminris och råkostsallad |
160 kr
|
|
Tisdag 2 december |
||
| Slottsstek med gräddsås, potatispuré, gelé och pressgurka |
160 kr
|
|
| Pocherad koljafilé med citronsmörsås, dilllkokt potatis och tomat & gräslökssallad |
160 kr
|
|
| Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon |
160 kr
|
|
| Indisk kycklinggryta med basmatiris, libabröd och myntayoghurt |
160 kr
|
|
Onsdag 3 december |
||
| Nattbakad rostbiff med röstipotatis, tryffelsky, timjancréme och semitorkad tomat |
160 kr
|
|
| Panerad sejfilé med räk & romcremé , citronslungad potatis och sockerärtor |
160 kr
|
|
| Grillad tryffelsalsiccia med krämig polenta, bakade körsbärstomater och ruccolaolja |
160 kr
|
|
| Pla neung ma now ångad uerfilé med thaichilisås, koriander, vitlök, lime, rostad lök och jasminris |
160 kr
|
|
Torsdag 4 december |
||
| Bookmaker pannbiff med bacon, dijoncréme, pepparrot, rödvinssås och rostad potatis |
160 kr
|
|
| Halstrad torskfilé med brynt citronsmör, potatisstomp och blomkålscréme |
160 kr
|
|
| Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde |
160 kr
|
|
| Korean fried chicken med jasminris, picklad rättika, salladslök och srirachamajonnäs |
160 kr
|
|
Fredag 5 december |
||
| Helstekt kalvrostbiff med chilibearnaise, rödvinssås, rostad broccoli och råstekt potatis |
160 kr
|
|
| Halstrad Öringfilé med champangesås, stenbitsrom, blomkålspuré och sockerärtor |
160 kr
|
|
| Pasta med kycklingfilé, pesto, soltorkad tomat, grädde och parmesan |
160 kr
|
|
| Asiatisk scampisallad med glasnudlar, kålrabbi, jordnötter och chili & korianderdressing |
160 kr
|
|
Veckans vegetariska |
||
| Råraka med tångkaviar, hackad rödlök, citron och smetana |
160 kr
|
|