Tisdag 29 oktober |
||
---|---|---|
Lammrostbiff med rosmarinrostad potatis, fetaostcréme och tomat-olivsallad |
140 kr
|
|
Citron och dillpanerad sejfilé med rödlök & gräslökscréme, dillkokt potatis och fänkål |
140 kr
|
|
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon |
140 kr
|
|
Chilimarinerad fläskfilé med friterade risbollar, sesamyoghurt och marinerade grönsaker |
140 kr
|
|
Onsdag 30 oktober |
||
Helstekt fläskfilé med dijon-dragonsås, klyftpotatis och picklad lök |
140 kr
|
|
Pocherad koljafilé med bacon, rödvinssås, pepparrotscréme och dillkokt potatis |
140 kr
|
|
Krämig pasta med strimlad entrecote, champinjoner, paprika, chili, vitlök, parmesan och rucola |
140 kr
|
|
Helstekt kalvytterfilé med parmesanrostad broccoli, örtcréme och rostad tomat |
140 kr
|
|
Torsdag 31 oktober |
||
Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon, skirat smör och ärtor |
140 kr
|
|
Lättrimmad halstrad lax med skaldjurssmör, hummerbuljong, rotfrukter och dillkokt potatis |
140 kr
|
|
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde |
140 kr
|
|
Ramen med kyckling, äggnudlar, grönsaker, svamp, ägg och koriander |
140 kr
|
|
Fredag 1 november |
||
Helstekt entrecote med chilibearnaise, råstekt potatis, rödvinssås och haricots verts |
140 kr
|
|
Halstrad gösfilé med citronsmörsås, dillslungad potais och rostade morötter |
140 kr
|
|
Laxpudding med skirat smör och citron |
140 kr
|
|
Pulled pork med jalapeñocréme, tortillabröd, svartböncréme och picklad lök |
140 kr
|
|
Veckans vegetariska |
||
Cannelloni fylld med ricotta, zucchini, rostad paprika, soltorkad tomat, spenat, tomatsås och parmesan |
140 kr
|