Torsdag 21 november |
||
---|---|---|
Skomakarlåda på helstekt biff med potatispuré, purjolök, bacon och rödvinssås |
140 kr
|
|
Havets Wallenbergare med citronsmörsåssås, dillkokt potatis |
140 kr
|
|
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde |
140 kr
|
|
Sesampanerad schnitzel med sötsursås, ingefärsmarinerade grönsaker och limeyoghurt |
140 kr
|
|
Fredag 22 november |
||
Helstekt entrecote med bearnaisesås, rödvinssås, rostad potatis och tomatsallad |
140 kr
|
|
Dillbakad laxfilé med örtrisotto och örtolja |
140 kr
|
|
Hjortwallenbergare med potatis- och palsternackspuré, portvinssås, picklade kantareller och lingon |
140 kr
|
|
Pokebowl med soja- och sesammarinerad scampi, böngroddar, sojabönor, mango, avokado och chilimajonnäs |
140 kr
|
|
Veckans vegetariska |
||
Majsbiffar med rostadbulgursallad med apelsin och ingefärs samt myntayoghurt |
140 kr
|