Måndag 22 april |
||
---|---|---|
Marinerad kycklingfilé med tzatziki, rödvinssås, rostad potatis och tomat-fetaostsallad |
140 kr
|
|
Pocherad kolja med vitvinssås, färskpotatis och sugarsnaps |
140 kr
|
|
Kålpudding med gräddsås, färskpotatis, rårörda lingon och pressgurka |
140 kr
|
|
Rosmarinmarinerad lammstek med rostade grönsaker, soltorkadtomatcréme och rucola |
140 kr
|
|
Tisdag 23 april |
||
Nattbakad rostasfilé från Lövsta gård med röstipotais, portvinssås och ramslökssmör |
140 kr
|
|
Sesamstekt torskfilé med teriyakisås, chiliyoghurt, marinerade grönsaker och jasminris |
140 kr
|
|
Stekt rimmat sidfläsk med löksås och färskpotatis |
140 kr
|
|
Citronmarinerad kalkonfilé med couscous, olivsallad och basilikacréme |
140 kr
|
|
Onsdag 24 april |
||
Kalvfärsbiff med gräddsås, potatispuré, svartkålssallad och svartvinbärsgelé |
140 kr
|
|
Panerad sejfilé med öjebyröra, dillkokt färskpotatis och primörer |
140 kr
|
|
Tysk ostkorv med potatissallad, surkål, senapscréme och friterade lökringar |
140 kr
|
|
Helstekt pichana (rostbifflock) med caesarsallad, bacon, krutonger och parmesan |
140 kr
|
|
Torsdag 25 april |
||
Hjortflankstek med potatiskaka, portvinssås och jordärtskockscréme |
140 kr
|
|
Fisk och skaldjursqueneller med hummersås, Pommes duchesse och fänkål |
140 kr
|
|
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde |
140 kr
|
|
Kycklinggryta med gröncurry, basilika, grönsaker, kokosmjölk och basmatiris |
140 kr
|
|
Fredag 26 april |
||
Helstekt flapsteak med rostad potatis, bearnaisesås och parmesangratinerad tomat |
140 kr
|
|
Varmrökt lax med ljummen potatissallad, ramslöksolja och hjortroncréme |
140 kr
|
|
Skaldjursrisotto med scampi , räkor, blåmusslor, bläckfiskringar, ruccola & parmesan |
140 kr
|
|
Cheddargratinerade tortillas med högrevschili, jalapeñocréme och kålsallad |
140 kr
|
|
Veckans vegetariska |
||
Friterade vårrullar med marinerade grönsaker, jasminris och koriander-chiliyoghurt |
140 kr
|