Måndag 1 april |
||
---|---|---|
STÄNGT |
140 kr
|
|
Annandag påsk |
140 kr
|
|
Tisdag 2 april |
||
Persiljejärpar med gräddsås, pressgurka, potatispuré och rårörda lingon |
140 kr
|
|
Pocherad torsk med skaldjurssås, örtslungad potatis och vaxbönor |
140 kr
|
|
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon |
140 kr
|
|
Helstekt flankstek med couscoussallad, pestocréme och semitorkad tomat |
140 kr
|
|
Onsdag 3 april |
||
Helstekt flankstek med café de Parissmör, rödvinssås, rostad potatis och broccoli |
140 kr
|
|
Havets Wallenbergare med vitvinssås, fänkål och potatispuré |
140 kr
|
|
Grillad lammkorv med tzatziki, rostad potatis och tomat-fetaostsallad |
140 kr
|
|
Kycklinggryta med rödcurry, grönsaker, kokosmjölk och basmatiris |
140 kr
|
|
Torsdag 4 april |
||
Viltfärsbiff med svampsås, timjanrostad potatis och lingonchutney |
140 kr
|
|
Pocherad koljafilé med romvitvinssås, fänkål och potatispuré smaksatt med citron |
140 kr
|
|
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde |
140 kr
|
|
Grillad marinerad kalkonfilé med äppelsallad, rostade morötter och citronyoghurt |
140 kr
|
|
Fredag 5 april |
||
Helstekt entrecote med bearnaisesås, rödvinssås, rostad mandelpotatis och tomatsallad |
140 kr
|
|
Halstrad laxfilé med dillcréme, citronslungad färskpotatis och rostad blomkål |
140 kr
|
|
Krämig pasta med strimlad biff, champinjoner, paprika, chili, vitlök, parmesan och rucola |
140 kr
|
|
Pankopanerad kycklingfilé med gröncurrysås, marinerade grönsaker och jasminris |
140 kr
|
|
Veckans vegetariska |
||
Zucchinipiccata med saffransris, tomatsås och rucola |
140 kr
|