Lunch

måndag 22 oktober

Helstekt fläskytterfilé med vitlökssky, rostad potatis och dragoncremé
110 kr
Ångad koljafilé med pepparrot, brynt smör, friterad kapris och
färskpotatis
110 kr
Hjortchoritzo med västerbottensmos, äppelsallad och rödvinssås
110 kr
Kycklinggryta yakiniki med grönsaker och jasminris
110 kr

tisdag 23 oktober

Persiljejärpar med gräddsås, pressgurka, potatismos och rårörda lingon
110 kr
Halstrad kummel med skaldjurshollandaise och färskpotatis
110 kr
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
110 kr
Halstrad lax med qinoasallad och rödlök-och gräslökscremé
110 kr

onsdag 24 oktober

Viltfärsbiffar med kantarellsås,gelé och klyftpotatis
110 kr
Panerad sejfilé med dansk remouladsås och färskpotatis
110 kr
Gräddstuvad pytt i panna med äggula, rödbetor och saltgurka
110 kr
Sesamstekt fläskfilé med nudelsallad och rödcurrycremé
110 kr

torsdag 25 oktober

Butcher steak (njurtapp) med bbq-sås, klyftpotatis och bacon-majsröra
110 kr
Fiskgratäng med hummersås, spenat och potatismos
110 kr
Ärtsoppa med pannkakor sylt och grädde
110 kr
Köttfärsfyllda tortillas med salsa, guccamole och sallad
110 kr

fredag 26 oktober

Marinerad kalvrostbiff med chipotle-bearnaise, rödvinsås och råstekt
potatis
110 kr
Halstrad lax med apelsin- och fänkålssallad, citruskräm och färskpotatis
110 kr
Salchicha lasange med tomatsallad och parmesan
110 kr
Pankostekt kycklingfilé med pak choi, gröncurrysås och jasminris
110 kr

Gäller hela veckan

Veckans vegetariska: Chevréfylld quesadillas med rostade rödbetor,
pinjenötter, balsamico och sallad
110 kr